Кадър Булфото Унгарският премиер Виктор Орбан приключи посещението си във Великобритания

...
Кадър Булфото Унгарският премиер Виктор Орбан приключи посещението си във Великобритания
Коментари Харесай

Виктор Орбан приключи посещението си във Великобритания с признание, че е против емиграцията

Кадър Булфото 

Унгарският министър председател Виктор Орбан завърши визитата си във Англия с самопризнание, че е срещу емиграцията и че не се отхвърля от предходните си мнения, че " мюсюлманските бежанци са нашественици ", заяви Би Би Си. 

Посещението на Орбан породи спорни усеща измежду много английски политически водачи и антирасистки организации. 

От " Даунинг стрийт " оповестиха, че Борис Джонсън е повдигнал въпроса за свободата на медиите и човешките права в Унгария. Обсъдени са били още Русия, Беларус и Китай. 

Орбан съобщи по-късно пред публицисти, че Унгария следва същия вид западна народна власт, каквато има във Англия, само че не се знае какъв брой от тях му повярваха след думите, че " мюсюлманските емигранти са разрушили унгарската граница, с цел да преминат през страната ". Унгарският министър председател оцени високо решението на Обединеното кралство да излезе от Европейски Съюз. 

Виктор Орбан поддържа близки връзки с Китай и съветския президент Владимир Путин и избра съветската ваксина " Спутник " преди да бъде утвърдена от Европейската организация по медикаментите.

 Много политически наблюдаващи се питаха за какво Джонсън е решил да одобри тъкмо него като едвам втория европейски водач, който посещава страната, откогато Обединеното кралство напусна Европейски Съюз. Министърът на стопанската система Куаси Куартенг обаче отбрани премиера с аргумента, че Лондон би трябвало да беседва с всевъзможен вид международни водачи, даже такива, чиито гледни точки може би не приема. Куартенг въпреки всичко сподели, че по никой метод не утвърждава мнението на Орбан за емигрантите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР